Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Ούτε καν μία εβδομάδα δεν πρόλαβε αυτός ο τόπος να χαρεί την Ελευθερία του.

12 Οκτωβρίου του 1944 οι Έλληνες ανάσαναν και το ξημέρωμα της 6ης ημέρας ήρθε η νέα κατοχή...

σκομπι-παπανδρεου-δαμασκηνος

Έξι ημέρες και πέντε νύχτες...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ...



Έξι ημέρες. Ούτε καν μία εβδομάδα δεν πρόλαβε αυτός ο τόπος να χαρεί την Ελευθερία του. Έξι ημέρες και πέντε νύχτες. 12 Οκτωβρίου του 1944 οι Έλληνες ανάσαναν και το ξημέρωμα της 6ης ημέρας ήρθε η νέα κατοχή. Σιγά μην άφηναν οι προστάτες και σύμμαχοι να περάσει εβδομάδα και να μην έχουν τον πλήρη έλεγχο που διήρκεσε μέχρι το 2010. Μετά άλλαξαν πάλι χέρια τα συμβόλαια της αποικιοκρατίας βάζοντας μέσα στο παιχνίδι όλο τον καλό κόσμο της Δύσης. 
Ήταν που ανέβηκε η ελληνική σημαία στην Ακρόπολη από έναν Γεώργιο Παπανδρέου και ξανακατέβηκε μαζί με τα βρακιά των Ελλήνων κατά τις μεγάλες ημέρες της τελευταίας διακυβέρνησης του κεντρώου δημοκρατικού (και πρώην σοσιαληστρικού) χώρου. Το ΠΑΣΟΚ δεν ήρθε το 1974, το ΠΑΣΟΚ ήρθε το 1944. Από ένα μπαλκόνι με έναν Παπανδρέου, συνθήματα για την Πατρίδα, την συμφιλίωση και την Λαοκρατία ξεκίνησε το πανηγύρι. 
Όπως ξαφνικά έγιναν εκατομμύρια οι οπαδοί του Ανδρέα, έτσι εκατομμύρια έγιναν και οι οπαδοί το 1944 του πατρός Γεωργίου. Η διαφορά προσέλκυσης οπαδών δεν ήταν μεγάλη. Από το 1944 μέχρι το 1949 για μία λίρα ή μια κονσέρβα πολεμούσες στο πλάι Άγγλων και αργότερα Αμερικάνων σκοτώνοντας όποιον απαιτούσε την ουσιαστική Ανεξαρτησία και μετά με ένα ρουσφέτι ή και διορισμό πολεμούσες στο πλάι όλων αυτών που μπήκαν το 2010 στην χώρα απαιτώντας την πλήρη εξαφάνιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Μεγάλη υπόθεση η λίρα! Με αυτή φτιάχνεις «πατριώτες», «εθνολάτρες» και «δημοκράτες». Μεγάλη υπόθεση και το ρουσφέτι! Με αυτό φτιάχνεις «εκσυγχρονιστές», «ευρωπαϊστές» και «δημοκρατολάγνους». 
Για την Ελλάδα ο Θεός απουσίαζε μη δίνοντάς της την 7η ημέρα ανάπαυσης και γαλήνης. Οι Παπανδρέιδες ήταν πιο γρήγοροι και από τον ίδιο τον Θεό. Τον πρόλαβαν την 6η ημέρα και είπαν στον λαό: «Σκύψε, μη σε ξαπλώσουν τα πολυβόλα». Βλέπετε, ήταν τόσο μεγάλη η λατρεία που είχε αυτός ο σακατεμένος λαός στον Μεσσία Γεώργιο Παπανδρέου που σε 53 ημέρες ο Γέρος της Τρομοκρατίας τούς ξάπλωσε με μυδράλια
Η αντιπολίτευση εκείνη την εποχή ήταν στον δρόμο δεν ήταν στα ζεστά δερμάτινα έδρανα της Βουλής. Εκεί τραβήχτηκε και η μεγάλη γραμμή μεταξύ της Αλήθειας και της Δημοκρατίας. Όποιος έχει εκπρόσωπο στην Βουλή δεν έχει να φοβηθεί καμία εξουσία, όποιος όμως αμφισβητεί τους λατρεμένους δημοκρατικούς εκπροσώπους της Βουλής να έχει το νου του. Πάντα θα είναι ο στόχος από τα φανερά ή κρυμμένα μυδράλια που στήνονται στις ταράτσες Υπουργείων, Υπηρεσιών ή και του ίδιου του Κοινοβουλίου. 
Διότι στην Ελλάδα από το 1944 η Δημοκρατία εκπροσωπείται και όποιος έχει άλλη άποψη τότε είναι «κατσαπλιάς», «συμμορίτης» και «εχθρός της πατρίδος». Ποιας πατρίδος; Της πατρίδος που έστησε ο Γεώργιος Α’ παρέα με τον Βρετανό Τσόρτσιλ και τον Βαυαρό Βασιλέα, με «Έλληνες» να δείχνουν στον Σκόμπυ τον «στρατό» του, με Παρθενώνες να χτίζονται σε ξερονήσια και όλα τα επακόλουθα. 

Το πρώτο διάγγελμα του Σκόμπυ προς τον Ελληνικό λαό το 1945: «εάν δεν επιτευχθούν οι σκοποί που μου ανέθεσε η κυβέρνησις μου ολοκληρωτικά, το νόμισμα θα αποσταθεροποιηθεί και ο λαός δεν θα τραφή». Το νόμισμα και η πείνα μπαμπούλας για να γίνουν όλα όπως ήθελαν οι νέοι κατακτητές. Υπάρχει καμιά διαφορά με τα λεγόμενα των σημερινών φερέφωνων των νέων κατακτητών από το 2010; Πάλι το νόμισμα, πάλι τα άδεια ράφια στα μαγαζιά. 

Γιατί ο λαός του αντιβασιλέα Δαμασκηνού και ο λαός του πρωθυπουργού Τσίπρα έκαναν και κάνουν πίσω στις ορέξεις των κατακτητών; 

Το τι ακολούθησε το διάγγελμα Σκόμπυ είναι γνωστό για να επιβάλουν την «τάξη» οι νομοταγείς, το τι ακολουθεί τα λόγια των φερέφωνων σήμερα είναι πάλι γνωστό μπουκώνοντας την ευταξία με μισθούς και παροχές...

Όχι, λοιπόν 71 χρόνια από την Απελευθέρωση, αλλά 71 χρόνια από την απόδειξη ότι η δημοκρατία στην Ελλάδα πάει αντάμα με την κουστουμαρισμένη νόμιμη τρομοκρατία...



Σκόμπι: Ο άνθρωπος που αιματοκύλησε
την Ελλάδα επισκέπτεται την Δράμα...




Ρόναλντ Σκόμπι. Ο άνθρωπος που αιματοκύλησε την Ελλάδα μετά την αποχώρηση των Γερμανών τον Οκτώβριο του 1944. Ήταν ο άνθρωπος που με εντολή του Τσόρτσιλ «μη διστάσετε να ενεργήσετε ωσάν να ευρίσκεστε σε μια κατακτημένη πόλη όπου έχει ξεσπάσει μια τοπική εξέγερσης», διέταξε την δολοφονία χιλιάδων Ελλήνων, με αποτέλεσμα να διχάσει την Ελλάδα, οδηγώντας την σε νέες εμφιλιοπολεμικές περιπέτειες.

Το ιστορικό των Δεκεμβριανών με λίγα λόγια έχει ως εξής:

«Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας ορίζει αρχιστράτηγο τον βρετανό στρατηγό Ρόναλντ Σκόμπι.

Την 1η Δεκεμβρίου 1944 ο Σκόμπι εκδίδει διαταγή για αφοπλισμό του ΕΛΑΣ ως τις 10 Δεκέμβρη!

Κατόπιν τούτου, οι εαμικοί υπουργοί παραιτήθηκαν και το ΕΑΜ προκήρυξε γενική απεργία και οργάνωση συλλαλητηρίου την Κυριακή 3 Δεκέμβρη στην Πλατεία Συντάγματος. Κι εκεί άρχισαν όλα όταν (όπως καταδεικνύεται με ντοκουμέντα και μαρτυρίες της εποχής) τα «όργανα της τάξεως» της κυβέρνησης Παπανδρέου (με τις πολιτικές και στρατιωτικές πλάτες των Βρετανών) αιματοκύλησαν το συλλαλητήριο ανοίγοντας πυρ εναντίον των άοπλων διαδηλωτών. Για το ποιος προσχεδιασμένα ήρξατο χειρών αδίκων, υπάρχουν πάμπολλα γραπτά ντοκουμέντα.

Ο στρατηγός Σκόμπι παρέμεινε στην Ελλάδα μέχρι τις πρώτες μεταπολεμικές εκλογές του 1946 οπότε και επέστρεψε στην Αγγλία και αποστρατεύτηκε το 1951 με πολλές τιμητικές διακρίσεις.

Τον καιρό της παραμονής του στην Ελλάδα ο Σκόμπι ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, το μεγάλο αφεντικό και οι εντολές του ήταν «νόμοι» για τις κυβερνήσεις.

Μάλιστα, χωρίς δισταγμό περιφέρονταν ανά τη χώρα και σε ανοικτές συγκεντρώσεις υπόσχονταν μια νέα Ελλάδα με την εκτέλεση μεγάλων αναπτυξιακών έργων.

Στα πλαίσια των επισκέψεών του, ο Σκόμπι έρχεται στη Δράμα, στις 30 Μαρτίου του 1945 και πραγματοποιεί ομιλία από τον εξώστη του Δημαρχείου.

Η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης «ΤΟ ΦΩΣ» σε ανταπόκρισή της γράφει στις 31 Μαρτίου.

« ΔΡΑΜΑ 30. Του ανταποκριτού μας). Ο λαός της πόλεως και της περιφερείας, επεφύλαξεν ενθουσιώδη υποδοχήν εις τον αρχιστράτηγον των Βρεττανικών στρατευμάτων κ Σκόμπυ, ο οποίος προερχόμενος εκ Καβάλλας, αφίχθη το απόγευμα εις την πόλιν μας.

Η άφιξις του κ. Σκόμπυ, εγνώσθη, ολίγας ώρας ενωρίτερον και οι κάτοικοι της πόλεως , ευθύς ως επληροφορήθησαν ταύτην ήρχισαν να ετοιμάζουν πλακάτ με επιγραφάς «Σόφια – Σόφια» «Τσώρτσιλ», «Σκόμπυ – Σκόμπυ», «Ζήτω οι σύμμαχοί μας Άγγλοι», κ.τ.λ. Εν τω μεταξύ, ειδοποιήθησαν τα πλησιέστερα χωρία, οι κάτοικοι των οποίων με κάθε μεταφορικόν μέσον έφθασαν εις την πόλιν μας.

Περί την 3.30 μ.μ. ο αρχιστράτηγος Σκόμπυ μετά της ακολουθίας του έφθασεν εις την πόλιν μας. Εις την είσοδον της πόλεως εχαιρέτησαν τον Άγγλον αρχιστράτηγον ο Νομάρχης κ. Τζαμαϊλας, ο Δημαρχών κ. Λεβαντίδης και χιλιάδες λαού οι οποίοι τον επευφήμησαν ενθουσιωδέστατα. Μετά τας συστάσεις ο Σκόμπυ επιθεώρησε τα παρατεταγμένα στρατιωτικά τμήματα και συνοδευόμενος υπό των Ελληνικών Αρχών και του λαού, έφθασεν εις το Δημαρχιακόν μέγαρον, όπου είχον συγκεντρωθή άπειρα πλήθη λαού.

Η ενφάνισις του Άγγλου στρατηγού προεκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού. Οι κάτοικοι έξαλλοι εκ χαράς εζητωκραύγαζον επί αρκετήν ώραν υπέρ του πρωθυπουργού της Μεγ. Βρεττανίας κ. Τσώρτσιλ και το στρατηγού Σκόμπυ και απήτουν όπως τους ομιλήσει.

Ο λόγος του


Ο στρατηγός κατόπιν της απαιτήσεως του λαού εξήλθε εις τον εξώστη του Δημαρχείου και επευφημούμενος συνεχώς είπε τα εξής:

Λαέ της Δράμας

Είναι για μένα μεγάλη τιμή να μπορέσω να παρευρεθώ εδώ σήμερα και να σας πω λίγα λόγια. Αφού ήλθα μέχρι Καβάλλας αισθάνθηκα ότι έπρεπε να έλθω έως εδώ, να δω αυτό το μέρος της Πατρίδος σας, το οποίον τόσα έχει υποφέρει.

Την περασμένη Κυριακήν ύστερα από πολλά χρόνια η 25η Μαρτίου εωρτάσθη με απόλυτον ελευθερίαν, χωρίς καταπιέσεις και τρομοκρατίαν. Ελπίζω και πιστεύω ότι στο μέλλον αυτή η μέρα θα εορτάζεται πάντοτε κατά τον ίδιον τρόπον. Εις τας Αθήνας στην εορτήν είχομεν την σημαίαν του 1821 και την εικόνα της Παναγίας της Τήνου, η οποία είμαι βέβαιος ότι θα σας φέρει την ευτυχίαν.

Εις την παρέλασιν την ιδίαν ημέραν, τα στρατεύματά σας, περνούσαν επί 2 ½ ώρας. Ήμην εξαιρετικά ευτυχής και υπερήφανος. Τα νέα στρατεύματα, γρήγορα θα φθάσουν εδώ.

Και ημείς οι Άγγλοι θα μείνωμε εδώ μέχρις ότου σεις θα δύνασθε να είσθε απολύτως ασφαλείς.

Αισθάνομαι εαυτούς λίαν ευτυχείς διότι ενώ εις την Αττικήν περάσαμε από τα λυπηρά γεγονότα, κατορθώσαμε ν΄ αποφύγωμεν ταύτα εις την Βόρειον Ελλάδα και Πελοπόννησον. Όλα αυτά έχουν περάσει και εμείς οι Άγγλοι τα έχωμεν ξεχάσει. Αυτό που μένει είναι να διορθώσωμε τας καταστρωφάς αι οποίαι έχουν γίνει. Υπάρχουν φτωχοί, οι οποίοι πρέπει να λάβουν τρόφιμα και ιματισμόν. Έχομεν να διορθώσωμεν τας σιδηροδρομικάς γραμμάς, τα τηλέφωνα, ν΄ ανοίξουμε τα σχολεία, ν΄ ανοικοδομηθούν τα κατεστραμμένα σπίτια σας, προ της ενάρξεως του χειμώνα. Όλα αυτά είναι έργον μέγα και όλοι σας τραβάτε μαζί και μεις σας βοηθούμε όσο μπορούμε. Πρέπει να δείξετε ολίγην υπομονήν και να σταματήσετε να λέγετε δυσάρεστα πράγματα ο ένας προς τον άλλον και τότε όλα θα τα κατορθώσετε. Ημείς θα μείνωμεν ολίγον χρόνον και πρέπει να είσθε βέβαιοι ότι όλοι οι άνδρες και αξιωματικοί θα σας φανούν χρήσιμοι όσον ημπορούν.

Ο Θεός να σας ευλογήση και να σας φέρη κάθε ευτυχία.

Ζήτω η Ελλάς.

Τους τελευταίους λόγους του κ Σκόμπυ εκάλυψαν ενθουσιώδεις ζητωκραυγαί και χειροκροτήματα.

Επικολούθησε δεξίωσις εις το Δημοτικόν Μέγαρον και το εσπέρας ο αρχιστράτηγος ανεχώρησε δια Καβάλλαν, υπό τας ενθουσιώδεις εκδηλώσεις του λαού, ενώ νεάνιδες έρραινον με άνθη και επλημμύριζον το αυτοκίνητον με στεφάνους εκ δάφνης και ανθέων.



ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΣΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ...ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ  ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΘΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΑ ΣΥΝΕΠΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...

Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ (ΨΕΥΤΙΚΑ) ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ...

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ  ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ε.ΣΥ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...



  
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΚΡΥΠΤΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ...
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ
ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...

Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ


ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ...


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ 
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ...






ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ 
ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ 
<<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
ΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ 
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 
ΚΑΝΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ 
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

==================================================================

====================================================================


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ 


========================================================

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ