Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΝΑΥΓΑΓΙΟ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ". ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΒΥΘΙΣΗ.


 Οι μεγαλύτερες τραγωδίες τα τελευταία 200 χρόνια μπορούν να εντοπιστούν στους Ιησουίτες. Παρακάτω θα δούμε πώς οι Ιησουίτες σχεδίασαν και πραγματοποίησαν τη βύθιση του Τιτανικού, όπως και γιατί το έκαναν.



Από τις αρχές του 1830, η Αμερική δεν είχε κεντρική τράπεζα. Οι Ιησουίτες ήθελαν απεγνωσμένα μια άλλη κεντρική τράπεζα στην Αμερική, ώστε να έχουν μια απύθμενη δεξαμενή από την οποία να αντλούν χρήματα για πολλούς πολέμους και άλλα φρικτά σχέδια σε όλο τον κόσμο.
Το 1910, επτά άνδρες συναντήθηκαν στο νησί Jekyll λίγο έξω από την ακτή της Γεωργίας για να ιδρύσουν μια κεντρική τράπεζα, την οποία ονόμασαν Federal Bank. Αυτοί οι άνδρες ήταν ο Nelson Aldrich και ο Frank Vanderlip, και οι δύο αντιπροσωπεύουν την οικονομική αυτοκρατορία του Rockefeller. Ο Henry Davison, ο Charles Norton και ο Benjamin Strong, που εκπροσωπούν τον J.P. Morgan. και ο Paul Warburg, που εκπροσωπεί την τραπεζική δυναστεία της Ευρώπης Rothschild. Έχουμε ήδη δει ότι οι Ρότσιλντ ήταν οι τραπεζικοί πράκτορες των Ιησουιτών του παπισμού, κρατώντας «το κλειδί για τον πλούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».
_______________________
Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι η αληθινή ιστορία για το τι πραγματικά συνέβη στο διάσημο πλοίο που ονομάζεται Titanic. Οι πληροφορίες που θα διαβάσετε παρακάτω δεν είναι θεωρία συνωμοσίας, αλλά μάλλον καλά καταγεγραμμένες στα βιβλία της Παγκόσμιας Ιστορίας.
ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Το 1898 ένας άντρας με την ονομασία Morgan Robertson έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ναυάγιο του Τιτάνα» για μια πολυτελή επένδυση που θεωρήθηκε αβύθιστη, που πήγαινε πολύ γρήγορα στον Βόρειο Ατλαντικό και τον Απρίλιο προσέκρουσε σε παγόβουνο και σκότωσε τους περισσότερους επί του σκάφους, λόγω έλλειψης σωσίβιων λέμβων.
14 χρόνια αργότερα αυτό το φανταστικό βιβλίο, θα έπαιζε στην πραγματική ζωή, αλλά αυτή τη φορά θα είχε σημαντικές πολιτικές επιπτώσεις. Κάποιοι από τους πλουσιότερους άντρες στον κόσμο βρίσκονταν σε αυτό το πλοίο και άλλοι αντιτάχθηκαν στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και στις κεντρικές τράπεζες.
ΓΕΓΟΝΟΣ #1: O JP Morgan χρηματοδότησε και δημιούργησε τον Τιτανικό.
(Ο JP Morgan ήταν να πάει στο ταξίδι, αλλά ακυρώθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο).
ΓΕΓΟΝΟΣ #2: Ο φίλος του JP Morgan, Milton Hersey, ακύρωσε επίσης την τελευταία στιγμή και επέζησε για να χτίσει την αυτοκρατορία τροφίμων του Hersey.
ΓΕΓΟΝΟΣ #3: Δεν υπήρχαν κόκκινες φωτοβολίδες στο σκάφος για να δώσουν σήμα σε οποιαδήποτε βάρκα για διάσωση. μόνο λευκές φωτοβολίδες που σηματοδοτούν ένα πάρτι και ότι όλα είναι εντάξει.
ΓΕΓΟΝΟΣ #4: Ήταν το πρώτο πλοίο του είδους του, με την ικανότητα να σφραγίζει καταστρώματα ηλεκτρομαγνητικά που θα μπορούσαν επίσης να σφραγίσουν άτομα κάτω από το κατάστρωμα.
ΓΕΓΟΝΟΣ #5: Ο καπετάνιος, Έντουαρντ Σμιθ, ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητήμενους και έμπειρους καπετάνιους της εποχής του και θα ήταν εντελώς εκτός του χαρακτήρατου να αποφύγει τις προφυλάξεις.



ΓΕΓΟΝΟΣ #6: Ο συγγραφέας του βιβλίου δηλητηριάστηκε μέχρι θανάτου, δύο χρόνια μετά το ναυγάγιο του Τιτανικού.
ΓΕΓΟΝΟΣ #7: Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ιδρύθηκε το επόμενο έτος.
ΓΕΓΟΝΟΣ #8: Η οικογένεια Astor ήταν μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο και ο John Astor III αντιτάχθηκε στην Federal Reserve.
(Ο John Jacob Astor IV, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο εκείνη την εποχή, ήταν φίλος του Nikola Tesla και ένας ειλικρινής αντίπαλος της δημιουργίας της Federal Reserve (Παγκόσμια Τράπεζα). Ο Astor κέρδισε τον πλούτο του, εν μέρει, ως κατασκευαστής ακινήτων, επενδυτής και εφευρέτης. Άλλοι επιφανείς επικριτές της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, όπως ο Benjamin Guggenheim και ο Isa Strauss, πέθαναν επίσης στο πλοίο).
Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ
Η βύθιση του Τιτανικού ήταν πάντα ένα γεγονός που περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου. Η αιτία του θανάτου του «αβύθιστου» σκάφους έχει αμφισβητηθεί και αναλυθεί για σχεδόν 100 χρόνια. Πολλοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι η τιτανική τραγωδία προκλήθηκε από απαίσια γεγονότα και ότι η βύθιση του διάσημου σκάφους ήταν καλά σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη.
Η «ιδιωτικοποίηση» της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των Η.Π.Α. (Federal Reserve), τέθηκε σε εφαρμογή από μια ομάδα «τραπεζιτών» των Illuminati, με το σχέδιο για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Λειτουργώντας εκτός των περιορισμών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, η «ιδιωτικοποιημένη» Federal Reserve ελέγχει το κεντρικό τραπεζικό σύστημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ.
Άγνωστη στους περισσότερους ανθρώπους, η Federal Reserve δεν είναι πιο «ομοσπονδιακή» από την Federal Express. Είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα. Η οικογένεια Astor ήταν μια από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο και ο John Astor III αντιτάχθηκε στην Federal Reserve.
Μέσω της Federal Reserve, οι τραπεζίτες θα μπορούσαν να δανείσουν χρήματα, να διαμορφώσουν το παγκόσμιο τοπίο και να γίνουν ένας από τους ισχυρότερους οργανισμούς στον κόσμο. Δείτε πώς συνδέονται η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και ο Τιτανικός:
Το 1910, επτά άνδρες συναντήθηκαν στο νησί Jekyll ακριβώς έξω από την ακτή της Γεωργίας για να σχεδιάσουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ. Ο Nelson Aldrich και ο Frank Vanderclip αντιπροσώπευαν την οικονομική αυτοκρατορία των Rockefeller (Illuminati). Ο Henry Davidson, ο Charles Norton και ο Benjamin Strong εκπροσώπησαν τον J.P. Morgan (Illuminati). Ο Paul Warburg (Illuminati) εκπροσώπησε την τραπεζική δυναστεία της Ευρώπης των Rothschilds (Illuminati).
Οι Rothschilds ήταν οι τραπεζικοί πράκτορες των Ιησουιτών και κατείχαν «το κλειδί για τον πλούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας».
ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είχε κάποια αντίθεση. Τρεις από τους πλουσιότερους και σημαντικότερους από τους αντιπάλους ήταν ο Benjamin Guggenheim, ο Isador Strauss, ο επικεφαλής των πολυκαταστημάτων του Macy και ο John Jacob Astor, πιθανώς ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο συνολικός πλούτος τους, εκείνη την εποχή, χρησιμοποιώντας τιμές του δολαρίου της εποχής τους, ήταν πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια. Σήμερα αυτό το χρηματικό ποσό αξίζει περίπου έντεκα δισεκατομμύρια δολάρια.
Αυτοί οι τρεις άντρες, πείστηκαν και ενθαρρύνθηκαν να επιβιβαστούν στο πλωτό παλάτι. Έπρεπε να καταστραφούν επειδή οι Ιησουίτες ήξεραν ότι αυτοί οι άντρες θα χρησιμοποιούσαν τον πλούτο και την επιρροή τους για να αντιταχθούν σε μια Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, καθώς και στους διάφορους πολέμους που είχαν προγραμματιστεί.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ο J.P.Morgan, το άτομο που ανέλαβε την κατασκευή του Τιτανικού είχε προγραμματιστεί να είναι στο παρθενικό ταξίδι, αλλά ακύρωσε το ταξίδι του. Ενώ, και οι τρεις άνδρες που ήταν αντίθετοι στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα, πέθαναν κατά τη διάρκεια του βυθισμού του Τιτανικού.
Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα εγκαταστάθηκε ως μέρος του νόμου περί Ομοσπονδιακών Αποθεμάτων τον Δεκέμβριο του 1913, περίπου ένα έτος και οκτώ μήνες μετά την τραγωδία του Τιτανικού.
Ο Παγκόσμιος Πόλεμος αναφλέχθηκε λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα. Οι θεωρητικοί πιστεύουν ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και οι Ιησουίτες ήταν υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γερμανίας και της Ρωσίας στον πόλεμο.
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:
Τα επιζήσαντα μέλη του πληρώματος του Τιτανικού κρατήθηκαν για 24 ώρες μετά την επιστροφή τους στην Αγγλία σε ένα μικρό υπόστεγο σιδηροδρόμων και ορκίστηκαν για μυστικότητα. Γιατί;
ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΟΙΩΝ:
Δύο πλοία "αδελφάκια", κατασκευάστηκαν ταυτόχρονα. ο Ολυμπιακός και ο Τιτανικός. Έγινε αλλαγή αυτών των αδελφών πλοίων; Τα στοιχεία λένε ότι έγινε.
Ο Ολυμπιακός είχε ένα κακό ιστορικό στις νεότερες μέρες του. Τρέχοντας μπροστά, συγκρούστηκε με το «HMS Hawke». Μετά από αυτή τη σύγκρουση, ο Ολυμπιακός επανήλθε στην αποβάθρα για να γίνουν επισκευές. Αυτό ένωσε τόσο τον Τιτανικό όσο και τον «Ολυμπιακό» για τελευταία φορά. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό συνέβη στη συνέχεια:
Ο Ολυμπιακός υπέστη σοβαρές ζημιές. Θα κόστιζε πολύ η επισκευή του και θα καθυστερούσε την έναρξη του Τιτανικού κατά μήνες. Λοιπόν, τι θα μπορούσαν να κάνουν; Χρειαζόταν ένα αξιόπιστο πλοίο και το χρειάζονταν για τις 10 Απριλίου 1912. Με το χρόνο να τελειώνει, αποφάσισαν ότι θα ήταν ευκολότερο να κάνουν ένα "μπάλωμα" στον Ολυμπιακό και να επικεντρωθούν στον Τιτανικό. Ήταν ήδη πολύ αργά.
Με μέρες πριν από την ημέρα ιστιοπλοΐας, ο Τιτανικός δεν ήταν ακόμα έτοιμος, και ο Ολυμπιακός καθόταν ακόμα. Εδώ συνέβη το αδιανόητο. Ο Bruce Ismay και ο J. P. Morgan, συνειδητοποιούν ότι εάν ο Τιτανικός δεν πάει στη θάλασσα στις 10 Απριλίου, θα έχουν μεγάλα προβλήματα χρημάτων από τις επιστροφές επιβατών - ειδικά όταν η τιμή του άνθρακα ήταν σε υψηλά επίπεδα λόγω των απεργιών των ανθρακορύχων.
Είπαν στον καπετάνιο Σμιθ (Ιησουίτης) τα σχέδιά τους. Θα ακυρώσουν όλα τα άλλα White Star Crossings για μια εβδομάδα γύρω από την τιτανική ιστιοπλοΐα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πληρώσουν για άνθρακα. Στους επιβάτες θα προσφέρονταν ένα φτηνό εισητήριο στον Τιτανικό έτσι ώστε το White Star να κερδίσει χρήματα. Ο καπετάνιος Σμιθ πληρώθηκε ακριβά για το ναυάγιο του πλοίου την πέμπτη ημέρα. Του είπαν ότι όλοι θα ήταν ασφαλείς, καθώς θα μεριμνούσαν ώστε τα πλοία να βρίσκονται κοντά στο ατύχημα. Ο Σμιθ συμφώνησε.
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ:
Εν τω μεταξύ, τα σωσίβια πλοία του Ολυμπιακού, ξεφορτώθηκαν και τοποθετήθηκαν στον Τιτανικό, και το αντίστροφο. Οποιοδήποτε αντικείμενο με το όνομα του Τιτανικού, τοποθετήθηκε στο Ολυμπιακό και πάλι το αντίστροφο.
Στη συνέχεια, στις 10 Απριλίου τα ενθαρρυντικά πλήθη είχαν ένα πλοίο για να ταξιδέψουν, ο Τιτανικός ήταν έτοιμος να πλεύσει, αλλά, δεν ήταν ο Τιτανικός, στην πραγματικότητα ήταν ο Ολυμπιακός που ντύθηκε ως Τιτανικός.
Έτσι, ο Ολυμπιακός έπλευσε για μια κρουαζιέρα πέντε ημερών και στη συνέχεια θα βυθιζόταν σκόπιμα, ώστε η White Star Crossings να μπορεί να ζητήσει ασφάλιση στον Τιτανικό, ενώ στην πραγματικότητα ήταν ο Ολυμπιακός που είχε βυθιστεί. Ωστόσο, ορισμένα αντικείμενα ξεχάστηκαν...!
ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ:
Οι συνωμότες ξέχασαν να βάλουν κιάλια στον Τιτανικό (ο Ολυμπιακός). Έτσι, το βράδυ της 14ης Απριλίου 1912, ο Τιτανικός έπεσε σε ένα πάγο, σε λίγο λιγότερο από 24 ώρες. Βυθίστηκε, παίρνοντας 1.523 ψυχές μαζί του.
Οι JP Morgan και White Star είχαν τώρα πρόβλημα. Θα μπορούσαν να απαιτήσουν χρήματα για τη βύθιση του Τιτανικού (Ολυμπιακού), αλλά, θα έπρεπε να πληρώσουν τους πενθούντες. Ωστόσο, οι JP Morgan και White Star κέρδισαν χρήματα από την καταστροφή και, ο Τιτανικός (πλέοντας με το όνομα «Ολυμπιακός») εξυπηρέτησε την εταιρεία για 24 χρόνια χωρίς συμβάν.
Το παρακάτω είναι το καλύτερο ντοκιμαντέρ από όλα. Τα πιο καταδικαστικά στοιχεία είναι στο τέλος. Το τελευταίο σημείο σχετικά με το ότι τα γράμματα «M» και «P» εμφανίστηκαν με το πέρασμα του χρόνου (καθώς τα ονόματα των πλοίων χαράζονταν) και είναι ορατά πλέον στο ναυάγιο, η επίστρωση μπογιάς των επισκευών που βρέθηκε στο κατάστρωμα και ένας αριθμός στην προπέλα, καθιστούν αποδεικτικά στοιχεία για αυτή την αλλαγή.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:



ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ Κονκορδάτο Χίτλερ - Πάπα ΤΟ ΠΑΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ 1933 ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ




ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (franchise)ΤΟΥ Crown Temple ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ??

==========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ