Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

 



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥ ΤΖΙΟΡΓΚΙ ΧΑΡΤΣΕΪΣΒΙΛΙ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ.

 Η ΚΥΡΙΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ.

 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΗ ΓΙΑΤΙ Η «ΝΟΜΙΜΗ ΒΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΣΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑΣ.

 


ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : tsimpogiannipanagiota@gmail.com 697 184 2392






ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇


ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ

ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

15.0 ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η αστυνομία καλείται να διασφαλίσει την εσωτερική ασφάλεια των πολιτών.

15.1. Για το λόγο αυτό η Πολιτεία θα της παράσχει κάθε υλικοτεχνική εξάρτηση ώστε να καταστεί αποτελεσματική στο έργο της.

15.2. Η εκπαίδευση που θα παρέχει η Πολιτεία στους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς θα γίνεται με υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

15.3. Θα προσληφθεί το απαραίτητο υπηρεσιακό προσωπικό προκειμένου να εκτελούν την υπηρεσία τους ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά.

15.4. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει ικανοποιητικές μισθολογικές και ασφαλιστικές συνθήκες για να προσφέρουν απρόσκοπτα και απροβλημάτιστα τις υπηρεσίες τους .

15.5. Τα σώματα ασφαλείας θα έχουν την εκτίμηση της Πολιτείας και αυτά πρέπει να σέβονται τον κάθε Έλληνα Πολίτη γιατί ο ίδιος τους διόρισε στην υπηρεσία τους και ουσιαστικά εργάζονται για αυτόν.






ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ
👇👇



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

👇


ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

======================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

=============================================================

=================================================================================


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ