Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;(ΜΕΡΟΣ Β)

Η ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!!

«Ο Εθνάρχης» της CIA Κων/νος Καραμανλής, 
ο Άντυ ο Πάντα της NSA Ανδρέας Παπανδρέου 


Ο ΑΝΤΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ  ΚΑΡΤΟΥΝ (ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ) ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 1940-1950.


ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΕΟΚΑ β ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ Η ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.

Η Κύπρος είναι σχεδιασμένο από τη λέσχη Μπίλντεμπεργκ να διχοτομηθεί.
Αρχιτέκτονας του σχεδίου της διχοτόμησης είναι ο Ζισκάτ Ντε Εστέν
Την εισβολή στην Κύπρο χρηματοδοτεί ο Όμιλος Κοτς.
Σήμερα ο Πρόεδρος του ομίλου Κοτς, Σαμρί Κοτς, είναι στενός φίλος αυτού που κατέχει με δικαστική απόφαση το όνομα Βαγγέλης Βενιζέλος.
      

ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΜΡΙ ΚΟΤΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ VEHBI H RAHMI KOS ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ "ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ" ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .



https://en.wikipedia.org/wiki/Rahmi_Ko%C3%A7#Related


Τα Αμερικάνικα κέντρα εξουσίας έχουν αποφασίσει ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να φύγει η Χούντα αφού έχει ολοκληρώσει το έργο της και να δημιουργηθούν δύο νέα κόμματα τα οποία θα κυβερνήσουν διαδοχικά την Ελλάδα.

Έχουν επιλεγεί για ιδρυτές των νέων κομμάτων και πρωθυπουργοί της Ελλάδας δύο παλιοί γνώριμοι των Αμερικάνικων Μυστικών Υπηρεσιών.
Ο Κων/νος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου
Οι Αμερικάνικες υπηρεσίες είναι μετρ στις δολοπλοκίες πριν τους αναθέσουν την αποστολή, θέλουν να σιγουρευτούν για την κατάσταση της υγείας τους. στις αρχές Ιουλίου 1974 τον Καραμανλή επισκέπτονται στο Παρίσι ο βιομήχανος Γκέρτσος συνεργάτης των Ναζί στην κατοχή και στενός φίλος του Καραμανλή και ο Ζακ Υβ Κουστώ, ωκεανογράφος. Πιθανόν ελεγχόμενοι από την CIA, του εξηγούν το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει και ο Καραμανλής συμφωνεί. Στις 15 Ιουλίου 1974 γίνεται επίθεση στο Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου.


ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ( ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΕΡΤΣΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ )

Ο Κωνσταντίνος Γκέρτσος (Κοζάνη 1896 – 1977) ήταν Έλληνας επιχειρηματίας, μαυραγορίτης, προμηθευτής των Ναζιστικών Αρχών Κατοχής και δωσίλογος - συνεργάτης της Ναζιστικής Γερμανίας κατά την Κατοχή της Ελλάδας 1941-1944, με ναζιστική και αντισημιτική δράση στην Κοζάνη, την Αθήνα και τη Ζυρίχη. Αποτελούσε συνεργάτη και χρηματοδότη του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1896. Μετέβη στην Αθήνα το 1935 και ξεκίνησε -με άγνωστης προέλευσης κεφάλαια- επιχειρηματική δραστηριότητα. Κατά τη Δικτατορία Μεταξά ο Κωνσταντίνος Γκέρτσος και ο αδελφός του Θεόδωρος αποτέλεσαν τους μεσάζοντες μεταξύ Μεταξά και γερμανικών εταιριών ώστε ο ελληνικός στρατός να αγοράσει όπλα από τη Ναζιστική Γερμανία. Επί Κατοχής ο Γκέρτσος συνέχισε το εμπόριο όπλων και εξοπλισμού με Γερμανία του Χίτλερ. Επίσης εμπλεκόταν στη μαύρη αγορά τροφίμων, το εμπόριο αγροτικών προϊόντων, τα οποία στην πραγματικότητα δήμευε με τη βοήθεια των Γερμανών, και μετά τα πουλούσε στο εξωτερικό. Η υπερπροσοδοφόρα συνεργασία τους με τους Γερμανούς την περίοδο της ναζιστικής κατοχής τερματίστηκε με τη λήξη του πολέμου. Τότε οι αδελφοί Γκέρτσου διέφυγαν από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην οικία τους στην Ελβετία προκειμένου να αποφύγουν τις διώξεις.

Το 1946 οι ελληνικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τους Έλληνες δωσίλογους και συνεργάτες των Ναζί. Έτσι σχηματίστηκε φάκελος και για τους αδελφούς Γκέρτσου ενώ κατασχέθηκαν όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία στην Ελλάδα. Ο Κ. Γκέρτσος όμως απέφυγε τις κατασχέσεις, παρουσιάζοντας τα κεφάλαια που κατείχε ως ανήκοντα σε Γερμανούς και Ελβετούς επενδυτές και τον εαυτό του ως απλό μεσάζοντα που του εμπιστεύθηκαν τα κεφάλαια. Το 1947 η Κυβέρνηση Σοφούλη παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Γκέρτσο την εκμετάλλευση των λιγνιτωρυχείων της Πτολεμαΐδας. Ο Γκέρτσος παραβίασε τους όρους της σύμβασης εκμετάλλευσης καθώς σε διάρκεια επτά ετών δεν παρήγαγε έργο. Έτσι, το 1954 η Κυβέρνηση Παπάγου κατήγγειλε τη σύμβαση και παραχώρησε την εκμετάλλευση των ορυχείων στον Πρόδρομο Μποδοσάκη.

Από το 1956 έως το 1958 ο Κ. Γκέρτσος αποτελούσε τον κύριο χρηματοδότη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, σύμφωνα με τα έγγραφα της CIA. 
Το έγγραφο μάλιστα αναφέρει ότι του χάρισε μια βίλα στο Μοντρέ και αργότερα έχτισε για λογαριασμό του δύο πολυκατοικίες στην Ελβετία[ Ως αντάλλαγμα, ο Καραμανλής υπέγραψε διάταγμα με το οποίο επεστράφη στους αδελφούς Γκέρτσου το σύνολο της περιουσίας τους στην Ελλάδα. Η εταιρία Tantex του Γκέρτσου έγινε κολοσσός στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας προνομιακή μεταχείριση των γερμανικών κι ελβετικών επενδύσεων μέσα από τη σχέση του με τον Καραμανλή.

Ακολούθως ο Γκέρτσος ενεπλάκη στην Υπόθεση Μέρτεν. Η υπόθεση αφορούσε τον Μαξ Μέρτεν, αξιωματικό των ναζιστικών κατοχικών δυνάμεων, ο οποίος κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου. 
Η υπόθεση συγκλόνισε την πολιτική ζωή της Ελλάδας από το 1957 μέχρι το 1960. Έλαβε διαστάσεις τον Νοέμβριο του 1958 όταν η κυβέρνηση ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή κατέθεσε και ψήφισε νομοσχέδιο, με το οποίο τροποποιούνταν ο προηγούμενος σχετικός νόμος και επιτρεπόταν η αποφυλάκιση των εγκληματιών πολέμου που είχαν ήδη καταδικαστεί και κρατούνταν σε ελληνικές φυλακές. Οι ενέργειες της Κυβέρνηση Καραμανλή πραγματοποιήθηκαν υπό την υπόδειξη των Γερμανών καθώς το φθινόπωρο του 1958 έγινε η σύναψη δανείου της Ελλάδος από τη Γερμανία ύψους 200 εκατομμυρίων μάρκων. Σύμφωνα με έγγραφο της CIA, ο Γκέρτσος φέρεται να χρηματοδοτούσε τον γνωστό εγκληματία πολέμου Μαξ Μέρτεν προκειμένου εκείνος να μην αποκαλύψει την εμπλοκή του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην όλη υπόθεση.
Το 1963 ο Κωνσταντίνος Γκέρτσος διορίστηκε έμμισθος Επίτιμος Γενικός Πρόξενος στη Ζυρίχη.


Ηγείται ο Συνταγματάρχης Κομπόκης, ο οποίος μερικά χρόνια αργότερα δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι πήρε εντολή να αφήσουν οι δυνάμεις εισβολής την πίσω πλευρά του Μεγάτου αφύλακτη ώστε να διαφύγει ο Μακάριος. 
Νωρίς το πρωί της επομένης 16 Ιουλίου 1974 ένα Λιαρ Τζετ που μεταφέρει τον Καραμανλή και τους δύο συνόδους του προσγειώνεται στο Αεροδρόμιο Κένεντυ. 
Εκεί τον παραλαμβάνουν πέντε Αμερικάνοι «φουσκωτοί» τον επιβιβάζουν σε μια οκτάμετρη λιμουζίνα. Εκεί τον περιμένει το δεξί χέρι του Κίσικγκερ, ο Ιγκλμπεργκερ. Τον οδηγούν στο Νοσοκομείο MEMORIAL. Το 40% των μετοχών του MEMORIAL ανήκει στην CIA. Είναι το βασικό Νοσοκομείο που χρησιμοποιεί η CIA και η NSA. Περνάει από σχολαστικές εξετάσεις. Στις 18 Ιουλίου 1974 τον επισκέπτονται στο Νοσοκομείο ο Κίσινγκερ, ο αρχηγός της DIA και ο στρατηγός Αλεξάντερ Χάιηγκ. Και οι τρεις έχουν πληροφορηθεί ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι θετικά.


Του αναλύουν με λεπτομέρειες τι πρέπει να κάνει όταν φθάσει στην Ελλάδα. Υπογράφει ένα μνημόνιο με οδηγίες. Οι Αμερικάνοι είναι γενναιόδωροι, του προσφέρουν και 130.000.000 δολάρια για τη δημιουργία νέου κόμματος, της Νέας Δημοκρατίας.


Τρεις ώρες αργότερα ο Χένρι Κίσινγκερ δηλώνει ότι «Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τραγική και ότι θεωρεί πιθανή την επάνοδο του Καραμανλή στην Ελλάδα αν βέβαια αυτό ήταν και επιθυμια του Ελληνικού λαού».


Η κωμωδία σε όλο της το μεγαλείο. Ο Καραμανλής επιστρέφει στο Παρίσι και «προγραμματισμένος» πλέον φθάνει στις 24 Ιουλίου 1974 στην Αθήνα.


8 Ιουνίου 1974. Μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα και ενώ η οικογένεια του Ανδρέα Παπανδρέου γευματίζει, χτυπάει το τηλέφωνο και κάποιος ζητάει να μιλήσει στον Ανδρέα Παπανδρέου. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο Μπράιαν Κροούζιερ της CIA. 
Ο Παπανδρέου ακούει προσεκτικά και κλείνει το τηλέφωνο λέγοντας «Yes Sir».
Είπε στους δικούς του ότι την επόμενη νύχτα τον περίμενε μια σπουδαία συνάντηση και ανέθεσε στον «εξ’ απορρήτων» του Μιχάλη Ζιάγκα να κρατήσει ένα εισητήριο πρώτης θέσης για την πτήση των έξι για Λονδίνο.
Το ραντεβού ήταν στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων όπου τον περίμεναν ο Ρομπερτ Μος, ο Βέρνον Γουόλτερ, ο Φρανκ Καρλούτσι και ο Μπράιαν Κροούζιερ, όλοι πράκτορες της DIA και της NSA. Τον είχαν προϊδεάσει ότι πρόκειται για ένα θέμα «σημαντικό και θετικό». Οι Αμερικάνοι πράκτορες τον ενημέρωσαν για την απόφαση της National Security Agency (N.S.A.) να καταργήσει την στρατιωτική Χούντα.
Η NSA εκτελούσε εντολές της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ. 
Οι πράκτορες της DIA και της NSA ενημέρωσαν τον Παπανδρέου ότι σε πρώτη φάση ο Κων/νος Καραμανλής θα αντικαθιστούσε τους συνταγματάρχες της Χούντας. 
Πρώτα όμως θα είχε προηγηθεί το πραξικόπημα στην Κύπρο και οι Τουρκικές «ειρηνευτικές δυνάμεις» θα κατελάμβαναν τα δύο πέμπτα της Κύπρου. 
Έτσι οι πολιτικοί που θα αντικαθιστούσαν την Χούντα δεν θα χρεώνονταν την διχοτόμηση της Κύπρου και θα κυβερνούσαν με τις «ευλογίες» του Ελληνικού λαού. 

                                                                     


Τον πληροφόρησαν ότι θα επέστρεφε στην Ελλάδα ένα μήνα μετά τον Καραμανλή. 

Θα αποδεχόταν τα τετελεσμένα στην Κύπρο και θα εφάρμοζε στην πράξη όσα προβλέπονταν σε δύο σχετικά σχέδια. 

Το Red One και το Red Two. Το πρώτο απ’ αυτά θα κάλυπτε την περίοδο της παραμονής του εκτός εξουσίας ενώ το δεύτερο θα καθόριζε τις ενέργειες στις οποίες έπρεπε να προβεί όταν θα διαδεχόταν στην πρωθυπουργία τον Καραμανλή.

Θα ίδρυε ένα νέο κόμμα (αυτό το ήξερε ήδη από την ίδρυση του ΠΑΚ) γι’ αυτό θα εισέπρατε από την Τσέις Μανχάταν Μπανκ του Ντέιβιντ Ροκφέλερ (προέδρου της τριμερούς επιτροπής) εκατό εκατομμύρια δολάρια (100.000.000 $).








Οι οδηγίες ήταν 11 (έντεκα) παράγραφοι και περιελάμβαναν 

“Αποδοχή στην κατάσταση στην Κύπρο”,

“ανοχή στην τρομοκρατία”. 

(Η CIA ήδη από το 1970 είχε αρχίσει την δημιουργία της 17 Νοέμβρη), 

“βοήθεια στην CIA και την DIA στο εμπόριο όπλων” και πολλά άλλα και κατέληγε στην 11η παράγραφο “το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Μπράιαν Κρόουγιερ”.

Οι “Εταιρείες” θα καταθέσουν 100.000.000 δολάρια για την δημιουργία νέου κόμματος (έχουν διαγραφεί τρεις λέξεις) ARAMCO (έχουν διαγραφεί δύο λέξεις) της Γουόλ Στρητ (διαγραφή μιας λέξης).

Οι τράπεζες Τσεϊς Μανχάταν Μπανκ (διαγραφή τεσσάρων λέξεων). (Yπογραφή στα ελληνικά και από κάτω, Andreas Papandreou).


Οι τράπεζες Τσεϊς Μανχάταν Μπανκ (διαγραφή τεσσάρων λέξεων). (Yπογραφή στα ελληνικά και από κάτω, Andreas Papandreou).

Και οι δύο (Καραμανλής – Παπανδρέου) ήξεραν για την διχοτόμηση της Κύπρου.
Πολύ πιθανόν ο Καραμανλής να είχε συναντηθεί με τον Ετσεβίτ στο Παρίσι πριν τα γεγονότα στην Κύπρο. 
Ο φάκελος της Κύπρου δεν έχει ανοίξει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και τα δύο αυτά πολιτικά πρόσωπα λειτουργούσαν κάτω από την εποπτεία των Αμερικανικών Μυστικών Υπηρεσιών. 
Σήμερα τα ονόματά τους έχουν δοθεί σε δρόμους, λεωφόρους, πλατείες, δημόσια κτήρια κ.λπ.


Υπάρχει η πεποίθηση σε πολλούς ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. 

EINAI OMΩΣ ΕΤΣΙ ?

Ας ξεκινήσουμε με το γενεαλογικό δένδρο του Ανδρέα:

Παππούς ο Ζιγκμουντ Μινέικο, Πολωνοεβραίος μηχανικός και κατασκευαστής οπλικών συστημάτων. Τα οπλικά αυτά συστήματα τα έδινε στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητούσαν απελευθέρωση 

Μετά την καταστολή της Πολωνικής επανάστασης κατά των τσάρων, ο Εβραίος συνεπαναστάτης Ζίγκμουντ Μινέϊκο εγκαταστάθηκε στα Ιωάννινα αφού κατόρθωσε να δραπετεύσει από τις φυλακές της Σιβηρίας στις οποίες είχε εγκλεισθεί καταδικασμένος σε 12ετη κάθειρξη.

Πριν όμως, είχε προλάβει να τελειώσει την στρατιωτική σχολή της Γαλλίας και να εργασθεί ως Μηχανικός στην Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο που αργότερα γνωρίστηκε με τον Γεώργιο Παπανδρέου.

Καρπός του έρωτα τους ο Ανδρέας Παπανδρέου πατέρας του Γιωργάκη.

Τι έκανε όμως ο Ζίγκμουντ Μινέϊκο προπάπους του Γιωργάκη στα Γιάννενα;
Πολέμησε στο πλευρό του Τούρκικου Στρατού, ως συνεργάτης του Γερμανού αρχιμηχανικού Φον ντερ Γκόλτς.

Ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (ΙζόλαΕσκιμόΠειραϊκή ΠατραϊκήΣκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ) με γνωστούς μηχανισμούς των οποίων την βάση είχε θέσει λίγο νωρίτερα ο άλλος εθνοσωτήρας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

===============================================================


ΠΟΣΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ? ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΕΙΘΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ .

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ??ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ??ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ??
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΧΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ??ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ Η ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ..
ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.
ΚΛΑΜΠ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ  ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ!!
ΠΟΥ ΒΑΘΥΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ....
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΠΡΑΞΕ!!!
ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ 


ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;;;;

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS

👉ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ.....

=======================================================================

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ