Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ,

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. 

ΕΧΟΥΜΕ 45% ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 25% ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, 20% ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. 



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI
"Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΕΛΛΑ ΠΑΡΗ 
19/09/2020

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ, 
ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ.


  • ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΩ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.
  • ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ.
  • ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ.ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ.
  • ΤΟ 2014 ΣΥΝΑΝΤΩ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΙΩΔΗΣ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
  • ΕΓΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΩ  ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ, ΠΡΟΣΤΗΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
  • ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΟΔΙΟ, ΗΔΗ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΗΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΧΟΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
  • ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ 2-3 ΜΗΝΕΣ Ή ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ 18ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΩΣ 28 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΣΥΝΟΡΑ.
  • ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ, ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΙΑΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
  • ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΑ 5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 45.000 ΣΧΕΔΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙΝΕ, ΡΙΜΑΖΟΥΝ, ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. 
  • ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΟ 2010, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ 3 ΕΩΣ 3,5% ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΟ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.
  • ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 45% ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, 25% ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, 20% ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ. 
  • ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΜΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΟΜΕΣ ΦΥΛΟΞΕΝΙΑΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ 10-20% ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ. ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.
  • ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
  • ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ, ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ, ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ;;;;
  • ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΨΕΥΔΕΣΘΑΙ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΙΜΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 115ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. 
  • ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ, ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΤΗΣΙΟΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2,7-3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ;;;
  • ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΓΑΛΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΤΕ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΣΟΒΑΡΗ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΧΗ, ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 
  1. ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΙΓΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
  2. ΥΨΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.
  3. ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΥΡΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
  4. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
  5. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΗ.
  • Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ. 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(1-9-2020)
ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους. 
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές. 
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό. 
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία. 
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. 
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου. 
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις. 
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους. 
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα. 
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων. 
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.



ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
ΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

========================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ 

==========================================================


ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


👆
(ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ)


=================================================================================


===========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ