Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI

"Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"
ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΕΛΛΑ ΠΑΡΗ
25/09/2020



ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ:

  • ΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ 2012, ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ PRESIDENT, ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ.
  • ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ.
  • ΑΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  • EINAΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
  • ΠΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
  • ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
  • ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
  • ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΑΡΑΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΑΦΕΙ. ΔΙΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
  • ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΟΝ 4389/2016 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. ΟΠΟΥ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΥΣΙΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
  • ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΝΗΜΙΑ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ, ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.
  • ΤΟ 1981 Ο ΡΑΛΗΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ, ΧΑΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ UNESCO. AYTO ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ UNESCO. ΑΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. 
  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.
  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΙΣ 4/9/2015, ΚΑΤΕΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΛΩΣΕΙΣ.
  • Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΕΚΤΕΝΗ ΚΑΙ ΕΔΕΝΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΚΕΡΔΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ.
  • ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ. ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ. ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ
  • ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΙΜΑ.
  • ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ


Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
(25-9-2020)
ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας. 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
ΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

=================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ 

==========================================================
ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

=================================================================================


===========================================================


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ