Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΤΟ ΑΠΛΟΧΕΡΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ;  ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;


Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Β1 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI

"Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ"
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΑΚΟΥ Κ ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΙΚΟΥ
29/09/2020


  • ΠΕΡΙΜΕΝΑ, ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ.
  • ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ΤΕΡΑΣΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ.
  • ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΡΤΑΧΗΝ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. 
  • Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΠΙΤΙ, ΦΑΓΗΤΟ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
  • ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΠΟΡΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ.
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ  ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.
  • Ο ΕΧΘΡΟΣ, ΟΜΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.
  • Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΣΕΙ, ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ.
  • ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.


ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
(29-9-2020)
ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

👇

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.

1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.

1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.

1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.

1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.

1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι
οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ


ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ!!!
ΚΑΝΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ 
ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ 
(ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ)
👇👇

=================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ 

==========================================================
ΣΤΟΧΟΙ-ΣΚΟΠΟΙ-ΣΧΕΔΙΟ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

=================================================================================


===========================================================


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ