Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

 

Η συνεργασία των τραπεζών με την κυβέρνηση με σκοπό την ολική πτώχευση των Ελλήνων πολιτών.

Ο τρόπος με τον οποίο έδωσαν το "πράσινο" φως στους τραπεζίτες να ληστέψουν τα ταμεία του Κράτους και κατ' επέκταση τον Δημόσιο πλούτο ώστε να μας οδηγήσουν στο αδιέξοδο!


Υπάρχει η είδηση ότι η τράπεζα Πειραιώς πούλησε 53.000 κόκκινα δάνεια στο 6% της αξίας τους στην "Introum", μία εταιρεία που θα τα διεκδικήσει στο 100% της αξίας τους. 
Η εταιρεία αυτή δεν ξέρουμε σε ποιόν ανήκει, θα μπορούσε και να ανήκει και στην ίδια την τράπεζα και να είναι εικονική η συναλλαγή αυτή απλά και μόνο για να "περάσουν" σ άλλη εταιρεία και να διεκδικηθούν με μεγαλύτερη άνεση. 
Η τράπεζα Πειραιώς όμως χάρισε 138 εκατομμύρια ευρώ στον κο Πηλαδάκη ο οποίος είχε συνάψει μαζί της δανειακή σύμβαση μέσω της τράπεζας Κύπρου η οποία εξαγοράστηκε από την Πειραιώς. Εδώ και δέκα χρόνια περίπου ο κος Πηλαδάκης ποτέ δεν είχε πληρώσει κανένα ποσόν για το δάνειο. Επιλεκτικά δηλαδή, οι τράπεζες πουλάνε τα δάνεια των απλών πολιτών σε "funds" ενώ μπορούν να τα πουλήσουν πάλι στους δανειολήπτες στο 6%. 
Όμως το δάνειο του κου Πηλαδάκη δεν το πούλησε.  

Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν, την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες είναι με την πλάτη στον τοίχο υπάρχει η επιλογή ορισμένων ατόμων στους οποίους χαρίζουν τα δάνεια εντελώς! 




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


==================================================================

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.


ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇

======================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

=============================================================




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ