Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ο ΤΕΡΑΣΤΙOΣ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ 
ΔΙΚΕΛΙΟ-ΛΕΥΚΟΛΙΘΟ-ΥΔΡΟΜΑΓΝΗΣΙΤΗ-ΠΕΡΛΙΤΗ ΧΡΩΜΙΟ-ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ-ΑΛΟΥΜΙΝΑ-ΒΩΞΙΤΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΠΕΝΤΟΝΙΤΗ 
ΕΙΜΑΣΤΕ 3η ΣΕ ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ 
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 
Η ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER, ΗΤΑΝ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 2010,TOTE ΗΡΘΕ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤHN ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 50, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.




Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΤΟΥ  Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI

"Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ"
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΑΚΟΥ Κ ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΙΚΟΥ


ΜΑΝΕΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

  • Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΟΣ, Η ΠΑΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  • ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΞΑΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΦΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
  • ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ, ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ.
  • ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΤΩΧΗ ΧΩΡΑ, ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.
  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΔΙΚΕΛΙΟ, ΛΕΥΚΟΛΙΘΟ, ΥΔΡΟΜΑΓΝΗΣΙΤΗ, ΠΕΡΛΙΤΗ, ΧΡΩΜΙΟ, ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΑΛΟΥΜΙΝΑ, ΒΩΞΙΤΗ,
  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕ ΜΠΕΝΤΟΝΙΤΗ, 
  • ΕΙΜΑΣΤΕ 3η ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ 160 ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΥΧΕΙΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΝΑΔΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ELDORADO.
  • ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 3ο ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ, ΜΕ 115 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΡΕΛΙΑ, ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 2,80 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.
  • Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΙΔΡΥΤΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΑΝΙΟ. ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΩΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΠΑΓΟΣ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΤΣΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΑΘΗ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.
  • ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΚΥΒΙΚΟ ΙΔΡΥΤΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΜΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, 164 ΚΥΒΙΚΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. 
  • ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟΞΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ, ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ 30 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΒΙΚΑ ΙΔΡΥΤΗ ΑΠΟΘΕΜΑ.
  • Η ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER ,ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟ 1940, ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 2240 ΚΑΙ ΤΟ 65Α, ΣΤΙΣ 17/02. ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΥΠΕΡΗΡΩΑ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
  • Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΓΙΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟ 2010. ΗΡΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 50, ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ.
  • ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΩΝΙΑΚΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟ, ΥΠΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ.
  • ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΨΗΘΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
  • ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ, ΣΤΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ 2015, ΣΤΙΣ 7/09, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
  • ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΔΗ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΗΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
  • Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑ ΔΟΜΗΘΕΙ, ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΥΤΑΡΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΙΧΜΗΣ, ΜΕ ΚΕΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ. ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ.
  • ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.
  • ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ, ΔΙΑΣΤΟΜΑΤΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕ.
  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ,Ο ΙΘΑΓΕΝHΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ. 
 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ




Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
(01-12-2020)
ΜΑΝΕΤΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να ΣΕΛΙΔΑ 19 από 40
εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

=======================================================================

ΚΑΛΟΥΜΕ 

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇
======================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

==========================================================

=================================================================================

ΔΗΛΩΣΕ ΕΛΛΗΝ 
ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ 
👇👇






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ