Η ΔΗΜΟΣΙΟ-ΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ

ΔΙΑ - ΣΤΑΣΗ

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ, 
ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Α' ΑΘΗΝΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ RADIO WEB PELASGOI

"Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ"
ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΝΑΚΟΥ Κ ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΙΚΟΥ


ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΜΑΡΑΓΔΗ:

Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ, Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,  ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ. ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΑΝ, ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΧΡΕΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΤΗΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ''ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ'', ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ.
ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΦΥΣΗ.
ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΕ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΝΤΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΛΕΟΝ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ.
ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙ ΟΜΙΛΟΙ.
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ.
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΟΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΡΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΡΤΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΟ 2015, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΛΥΜΠΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ.:6199 ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ 2 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΤΡΙΠΛΟ ΚΑΠΕΤΟ:
 ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600ΔΙΣ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΕΝΑΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΑΝΑΛΟΓΟ,
 ΤΟ 2,3ΤΡΙΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ BRETON WOODS ME Φ.Ε.Κ. 345/45, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. 
ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ 5,5 ΤΡΙΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. 



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΪΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ




Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ
(03-12-2020)
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΜΑΡΑΓΔΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
👇
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ
ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ. Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.

12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.

12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.

12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.

12.4. Όλες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.

12.5. Στη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.

12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.

12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.

12.8. Όλες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.

12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.

12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.

12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.

12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.

12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.


ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

===============================================================

ΚΑΛΟΥΜΕ 

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ 
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ 
👇

ΠΑΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΔΩ :

👇👇
======================================================================

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

==========================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ